• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

Visita comentada a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol

Visita comentada a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol


Amb inscripció prèvia a: fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55

Recordeu que de dimarts a divendres de 10 a 2 h (amb reserva prèvia) i el primer dissabte de cada mes, a 1/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia, tenim les portes obertes (amb reserva prèvia).

També podeu venir amb els vostres infants a jugar al Joc de pistes «Tot està per fer i tot és possible» per descobrir Martí i Pol en família.

Com arribar a la Fundació:

Enllaç Google Maps.

Lloc i aparcament:

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l’aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

 

Més informació:

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava (números 9, 11 i 13) construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica (el manyà, el «corronaire», el fuster i l’electricista).

Les tres cases s’han unit de forma interna i formen un sol edifici que compta amb una sala polivalent i d’exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l’autor i s’hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l’any 2019.

L’exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

Durada: 1 hora i mitja, aproximadament.

Més informació aquí.

 

Data: 02/07/2022

Horari: A les 10:15hrs i a les 12:00hrs

Preu: 4€ i gratuït per menors de 8 anys i Amics Fundació

Carrer Costa del Ter, 9-15

Roda de Ter

Organitza: Fundació Miquel Martí I Pol
fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55

Tipus activitat: Visites guiades i tallers

  Veure mapa on es fa l'acteCol·labora: