• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

Neus P. Cirera & Raynald Colom

Neus P. Cirera & Raynald Colom


“Perquè és una vegada hissada la paraula que arribarà el vent” és una proposta músico-poètica de vol Iliure, guiada pel so de la brillant trompeta de Raynald Colom juntament a la poesia de Neus P. Cirera. De l’encontre entre aquests creadors neix una exploració creativa, un mètode de temptativa i d’acció. Amb el frec a frec de les notes musicals i els versos el vespre fondeja potser una galàxia nova amb la voluntat de posar-la a l’abast del públic. Fruit d’aquesta espeleologia i d’aquesta recerca s’arriba a un centre que no sabem si existeix. Espectacle estrenat a Stagnum21.

Raynald Colom és considerat un dels millors trompetistes del jazz europeu i internacional. Compositor i productor de l’escena jazzística resident a Barcelona i París. Acaba de publicar el disc “A million dreams” 2021 amb Wax Industry.  Ha rebut el premi a millor trompetista els anys 2001, 2002, 2004 i 2005 de l’ Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya; el 2005 Premi Enderrock “Millor Disc de Jazz de l’any” amb “My 51 minutes”.

Neus P. Cirera és una poeta, escriptora i periodista nascuda a Moià. Ha publicat TAROT a Roure Edicions i ha celebrat recitals poètics amb músics de l’escena del jazz com Pau Sànchez, Fèlix Rossy, Pablo Ruiz.

Fitxa artística:

Raynald Colom: Trompeta

Neus P. Cirera: poesia

Les entrades anticipades tenen un cost de 6€/concert (menors de 12 anys gratuït):

  • Es poden comprar fins a 10 entrades per concert.
  • Si voleu assistir a 6 concerts o més, ja us podeu beneficiar de l’abonament (veure apartat abonaments).
  • Les entrades anticipades es podran comprar fins a 24h abans del concert.

Es poden comprar entrades a taquilla el propi dia del concert, amb un cost de 8€/concert (menors de 12 anys gratuït), a partir d’una hora abans de l’inici del concert.

Entrades AQUÍ

Data: 24/09/2022

Horari: 12:00h

Preu: 6€

Eslgésia de Sant Pere del Grau

Lluçà

Organitza: Consorci del Lluçanès
consorci@consorci.llucanes.cat / 938880050

Tipus activitat: Exposicions, performances, etc, Música

  Veure mapa on es fa l'acteCol·labora: