• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

Les ciutats invisibles - Curem-nos en cultura

Les ciutats invisibles - Curem-nos en cultura


El solidari de L’Atlàntida amb l'entitat Aurora

L’entitat AURORA vol celebrar aquest any el seu desè aniversari amb un espectacle multidisciplinari on es convidaran artistes de km0 de totes les edats i condicions, per donar-los visibilitat i per recaptar fons per al projecte NOLIMITS Bikes, que lluita contra la soledat no volguda de les persones grans i/o amb mobilitat reduïda a través d’un servei terapèutic de tricicles adaptats.

L'espectacle es basa en la improvisació, la creació conjunta i la dinamització que connecta el públic amb l’espai i els artistes convidats d’una manera natural i molt enriquidora per a totes les parts implicades.

La disposició de l'espai comptarà amb un format especial i el públic s'asseurà en petites taules.

La voluntat de l’entitat també és la d’incidir i posar en valor els grups emergents i sovint invisibilitats, donar un reconeixement al sector de la cultura durant aquests temps tan difícils i complexos que s’estan vivint i fer un reconeixement a totes les persones que durant aquest any han col·laborat i han format part del projecte.

'Volem donar visibilitat també a altres col·lectius, associacions i fundacions que han col·laborat amb nosaltres i que també participaran de l’espectacle, com són:

BICICLOT, FUNDACIÓ HUMANITÀRIA DR. TRUETA, ASSOCIACIÓ LA CLOTA, TXARANGO, LA FÀBRICA DE SOMNIS, LA CIUTAT INVISIBLE, PARTEE DESIGN, AJUNTAMENT DE MANLLEU – SERVEI D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA'

+info AQUÍ

Data: 24/09/2022

Horari: 19:00h

Preu: 15 €

Sala 2 Joaquim Maideu

Vic

Organitza: Fundació l'Atlàntida
/ 93 702 72 57

Tipus activitat: Exposicions, performances, etc, Música, Teatre i dansa

  Veure mapa on es fa l'acteCol·labora: