• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

ENCANTA FESTIVAL: PAUNEZZ

ENCANTA FESTIVAL: PAUNEZZ


Paunezz és l’alter ego de Carles Pauné. La seva proposta es va gestar en els mesos més durs del primer confinament, quan el desconcert era general i l’envaïa la necessitat de trobar formes de comunicació i socialització alternatives; i es va fer vital. Paunezz va materialitzar aquesta necessitat en un primer EP que va titular #EP1 i que esta travessat per aquesta sensació de buidor que va generar la pandèmia.

La seva joventut també es tradueix en els motius que va utilitzar en les seves lletres, plenes de referències a la solitud, a la salut mental, a l’amor o a fer-se gran. El seu estil també és molt jove, fet que li permet connectar amb els seus coetanis amb una facilitat que només es pot aconseguir si es forma part de la conversa.

Dels talls del seu primer EP cal destacar l’exquisida Estiu Blau o On és el teu Déu?, on posa les bases d’una carrera més que prometedora.

Amb una proposta a mig camí entre l’electrònic i el pop d’autor, la seva sinceritat commou i ens fa sentir part d’aquesta buidor generacional. Entendre els joves mai havia estat tan fàcil.

Compra entrades: AQUÍ

Data: 14/05/2022

Horari: 12H

Preu: 3€ anticipada / 5€ taquilla

MUSEU DE L'ESQUERDA

Roda de Ter

Organitza: Ajuntament de Roda de Ter
rodadeter@rodadeter.cat /

Tipus activitat: MúsicaCol·labora: