• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

ENCANTA FESTIVAL: GESSAMI BOADA + SANDRA MONFORT

ENCANTA FESTIVAL: GESSAMI BOADA + SANDRA MONFORT


La Gessamí és sens dubte una de les veus més potents de l’escena de cantautores catalanes. Amb un registre vocal clar, nítid i transparent, molt proper a la lírica, en aquest segon treball On començo jo la Gessamí ha evolucionat estilísticament, ha deixat a banda la sonoritat més propera al jazz i ha abraçat sons més indie, electrònics o pop, tot creant una proposta més personal.

Precisament aquest viatge cap a sonoritats més personals i identificables el trobem també en les seves lletres en les quals, a partir d’una poètica molt personal, se’ns expliquen els detalls d’aquest viatge d’autoconeixement i de presentació.

Amb Gessamí Boada començarem el concert doble de tancament del festival EnCanta 2022 i estem convençuts que qui s’acosti a veure-la gaudirà profundament.

 

SANDRA MONFORT

La música que es fa al país Valencià està vivint un dels millors moments de la seva història. Això és un fet inequívoc i la Sandra Monfort n’és una bona mostra. La cantautora valenciana és membre del grup Marala, una proposta folk d’arrel, però també es presenta en solitari com podrem comprovar al festival EnCanta.

La proposta poètica, electrònica, avantguardista, i amb una sensibilitat singular, evidencia un canvi de registre respecte Marala, però tot i així no es desprèn del folk i deixa entreveure la necessitat d’explicar musicalment allò que la uneix al territori.

El darrer disc de Sandra Monfort és atmosfèric i t’engoleix en la primera audició; és impossible no quedar enamorat de la seva música.

Preu anticipada*Preu taquilla5 €8 €* Anticipada fins el 14/05/2022, 23:25 h

Compra entrades: AQUÍ

Data: 15/05/2022

Horari: 16H

Preu: 3€ anticipada / 5€ taquilla

CASA CULTURAL 1 D'OCTUBRE

Roda de Ter

Organitza: Ajuntament de Roda de Ter
rodadeter@rodadeter.cat /

Tipus activitat: MúsicaCol·labora: