• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

El Gran Gatsby

El Gran Gatsby


Un musical de cambra d'Artur Pàmies en el Festival Talent del Taller de Músics

El jove compositor esquirolenc Artur Pàmies Barcons, ex-alumne de l’EMVIC i estudiant de composició al Taller de Músics de Barcelona, ens presenta l’estrena del musical de cambra El gran Gatsby que ha compost com a treball de final de grau inspirat per la lectura de la novel·la de Francis Scott Fitzgerald del mateix títol.

Sinopsi:

Estat de Nova York, 1921, temps de la "llei seca" immediatament posterior a la Primera Guerra Mundial. En Jay Gatsby és un ric molt popular a Nova York, que segons uns és de casa bona i segons uns altres s'ha enriquit amb negocis il·legals. L'amor que sent per la Daisy des d'abans d'anar-se'n a la guerra és el que domina tota la seva voluntat. Un retrat de la força i la vanitat del somni americà dels anys vint.

Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals

Cada any organitzem el Festival Talent, on es presenten en concert els projectes de final de titulació dels nostres estudiants. Com que hi ha projectes molt potents, vam decidir mostrarlos fora de l'escola, en diferents espais, per tal que arribin al públic general, més enllà de familiars i amics dels músics implicats.

Per tal d'aconseguir això, se li va donar format de Festival i cobertura mediàtica com a tal, amb fulletons, web, cartelleria...Fa un parell d'anys, a més, vam decidir descentralitzar el Festival de la ciutat de Barcelona i oferir també alguns dels concerts en d'altres poblacions de la província, també per donar la oportunitat als músics que no son de Barcelona, a poder mostrar el seu projecte en les seves poblacions.

Data: 21/06/2022

Horari: 20h

Preu: 5€

L'Àtlàntida

Vic

Organitza: L'Atlàntida
info@latlantidavic.cat / 93 702 72 57

Tipus activitat: MúsicaCol·labora: