• 938 85 17 15    
  • info@agendaosona.cat    

Bach to the Future 1.0

Bach to the Future 1.0


 

La col·lisió entre Bach i la intel·ligència artificial a través de la música i el teatre físic

Un espectacle interdisciplinari de música i teatre físic que ens transporta a un nou univers generat per la col·lisió entre Johann Sebastian Bach i la intel·ligència artificial.

La música de Bach ens convida a reflexionar sobre la humanitat i la seva capacitat de creació artística, l'ego, el concepte de transcendència i la fe.

Aquest és un projecte de Companyia RAU, companyia de creació especialitzada en el desenvolupament de projectes artístics on la poètica de la música i el teatre físic es relacionen aportant una mirada particular i crítica de la realitat.

En aquesta ocasió col·labora amb Lo desconcert, col·lectiu emergent amb seu a Alemanya que està dedicat a la reinterpretació de la música antiga i contemporània. En el procés de creació s’ha comptat amb la complicitat del Bachcelona Festival, el Festival Grec, Barcelona Music Lab, Artificia i dels investigadors de Goldsmiths, University of London, Matthew Yee-King i Mark d’Inverno.

Dramatúrgia, direcció, escenografia, vestuari, so, il·luminació i coreografia: Companyia RAU (Carles Marigó i Jaume Sangrà)

Intèrprets: Carles Marigó, Jaume Sangrà, Sara Cubarsi i Estel·la Franquesa

Data: 04/11/2022

Horari: 20:00h

Preu: 10 € - 18 €

Sala 2 Joaquim Maideu

Vic

Organitza: Fundació l'Atlàntida
/ 93 702 72 57

Tipus activitat: Exposicions, performances, etc, Música, Teatre i dansa

  Veure mapa on es fa l'acteCol·labora: